Kečupy, hořčice, marmelády a jiné
Vybíráme pro vás kečupy a marmelády bez cukru, slazené pouze koncetrovanou ovocnou šťávou, a hořčice bez éček a jiných nadbytečných nezdravých příměsí.
Věříme, že díky těmto zdravým výrobkům si pochutná celá rodina včetně mlsných dětí :)
Značka marmelád ST. DALFOUR byla založena v roce 1984. Její sídlo se nachází v regionu Akvitánie v jihozápadní Francii, který je proslulý svou kuchyní a vínem Bordeaux. ST. DALFOUR sladí své džemy zásadně ovocnou šťávou dle starodávné konzervační metody. Tuto metodu zavedl prezident značky, jelikož ji znal ze svého dětství, kdy za války viděl babičku, jak při nedostatku cukru využívá hroznovou šťávu. Všechny výrobky ST. DALFOUR jsou nejvyšší kvality, bez umělých barviv nebo konzervačních látek.
-
Vyprodáno
Džem jahoda DALFOUR bez cukru 284 g
Vyprodáno
Přejít na stránku produktu →Typicky sladká chuť jahod v klasickém zpracování jako džem bez cukru. Džem obsahuje 51 % ovoce a slazen je pouze ovocnou šťávou. Chutnat vám bude nejen po ránu na bezlepkovém pečivu, ale i v kaších a dezertech.
Neobsahuje konzervační látky, umělá aromata ani barviva.
Vyráběna ve Francii podle starého receptu. Přirozená chuť ovoce je zachována mírným vařením podle tradice francouzského venkova.
Využití:
- pečivo - džem chutná skvěle namazaný na čerstvém pečivu
- omáčky - pro sladkou variantu omáčky stačí džem v hrnci rozehřát a naředit ho vodou do požadované hustoty, pak už jen trochu povařit, pokud chcete mít omáčku slanou, použijte místo vody červené víno, ochuťte kardamomem a řádně provařte
- dezerty - džem může být chutnou součástí dortu nebo poháru jako další vrstva, také jim naplníte sladké pečivo, například koblihy nebo buchty
Složení
Jahody (51%), nepřislazená koncentrovaná ovocná šťáva, želírující látka (pektin), citronová šťáva.
Skladování
Skladujte v suchu, po otevření uchovávejte v chladničce při teplotě 6 °C a spotřebujte do 3 měsíců.
Výživové údaje na 100g výrobku:
Energetická hodnota: 884 kJ, 208 kcal
Tuky < 0,1g, z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1g
Sacharidy 52g, z toho cukry 52g
Vláknina 1,2g
Bílkoviny < 0,5g