Čokolády
-
Přejít na stránku produktu →
Jemná hořká čokoláda se sladidlem Xylitol.
Kakao: minimálně 75 %.
Tato hořká čokoláda je slazena pouze xylitolem, který je šetrný k zubům.
Vyznačuje se intenzivním kakaovým aroma, jemnou strukturou a jemným vanilkovým tónem - perfektní čokoládová pochoutka bez přidaného cukru.
U této čokolády místo hliníku používáme k zabalení kompostovatelnou fólii.
Složení:
kakaová hmota
sladidlo: 23% xylitol;
kakaové máslo, emulgátor: lecitiny (slunečnicový);
Vůně: přírodní bourbonská vanilka..
Informace pro alergiky: Může obsahovat stopy OŘECHŮ, MLÉKA a LEPKU.
Vyrobeno v zařízení, které vyrábí také čokoládu s cukrem a sušeným mlékem.
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před horkem.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g:
Energie 2308 kJ / 560 kcal Tuk 48 g - z toho nasycené mastné kyseliny 30 g
sacharidy 29 g - z toho cukry 1,4 g - z toho vícemocné alkoholy 23 g V
Bílkoviny 7,2 g
Sůl 0,02 g
Poznámka: Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky.
Držte dál od zvířat!
Konzumace potravin/nápojů, které obsahují xylitol místo cukru, pomáhá udržovat mineralizaci zubů.
-
Kakaový krém bez cukru s Xylitolem 200 g VEGAN
199,00 175,00 Kč
Přejít na stránku produktu →Kakaový krém bez cukru se sladidlem.
Tmavý kakaový krém je novou pomazánkou pro všechny čokoholiky!
Lahodný čokoládový krém bez cukru je úžasně krémový a slazený pouze xylitolem. Hořkosladký kakaový krém Xucker se skládá pouze ze čtyř ingrediencí - pro nezaměnitelnou čistě hořkosladkou kakaovou chuť s jemnou sladkostí xylitolu.
Veganský a bez palmového oleje!
Perfektní na chléb nebo jako poleva na snídani nebo dezert.
Složení:
slunečnicový olej,
sladidlo: xylitol;
25% nízkotučný kakaový prášek,
15,5% kakaové máslo.
Informace pro alergiky: Může obsahovat stopy OŘECHŮ.
Země výroby: Itálie.
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.
Po otevření rychle spotřebujte.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g:
Energie 2314 kJ / 558 kcal
Tuk 49 g - z toho nasycené mastné kyseliny 9,4 g
sacharidy 30 g - z toho cukry <0,5g - z toho vícemocné alkoholy 27 g
Bílkoviny 7,0 g
sůl 0,09 g
Poznámka:
Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky. Držte dál od zvířat!
-
Přejít na stránku produktu →
Mléčná čokoláda se sníženým obsahem cukru s xylitolem, s křupavými kousky isomaltu a solí.
Kakao: nejméně 38%.
Náš slaný karamel s mléčnou čokoládou je první volbou pro všechny fanoušky slaného karamelu! Jako karamel bez cukru ** používáme křupavé kousky isomaltu, se špetkou soli pro tuto speciální sladkou a slanou chuť - vynikající! Stejně jako všechny čokolády Xucker se vyrábí bez přidaného cukru a místo toho se sladí xylitolem šetrným k zubům. Kakao pochází z certifikovaného Fair trade a dodává mu plné čokoládové aroma. Abychom ochránili aroma naší čokolády, zabalili jsme ji místo hliníkové do kompostovatelné fólie.
Složení: sladidlo: 29,3% xylitol; Kakaové máslo , 11,5% KRÉMOVÝ PRÁŠEK, 10% isomalt (sladidlo: 98% isomalt; kakaový prášek, přírodní aroma); 9% SUŠENÉ MLÉKO , kakaová hmota, přepuštěné máslo, 0,5% mořská sůl, emulgátor: lecitiny (slunečnice); mleté vanilkové lusky, přírodní vanilková příchuť.
- O 75% méně cukru *
- 38% kakaa
- slazeno xylitolem
- Kakao z farem certifikovaných Rainforest Alliance
- Kompostovatelná fólie místo hliníkové fólie
- bez genetické modifikace
-
Přejít na stránku produktu →
Vynikající bílá čokoláda na vaření bez cukru a bez lepku.
Složení: Sladidlo (maltitol), kakaové máslo, inulin, mléko v prášku, emulgátor (sójový lecitin) a aroma (vanilka).
Maltitol dosahuje cca 75-90% sladivosti bílého cukru, ale obsahuje o polovinu méně kalorií. Vyrábí se hydrogenací maltózy, což je cukr získaný ze škrobů. Část maltitolu se nevstřebává do krve, ale je zpracována fermentací až v tlustém střevě. Maltitol stimuluje růst probiotických bakterií v tenkém střevě.
Čokoláda může obsahovat stopy ořechu a mléka.
Nutriční hodnoty ve 100 g: Energie: 1943 kJ Celkem tuky: 32 g z toho nasycené: 20 g Sacharidy: 59 g z toho cukry: 9 g polyalkoholy: 45 g Proteiny: 6 g Vláknina: 10 g Sůl: 0,17 g -
Horká čokoláda 200 g
148,00 139,00 Kč
Přejít na stránku produktu →Horká čokoláda - kakaový nápojový prášek bez přidaného cukru se sladidlem xylitol.
Tato lahodná krémová horká čokoláda je bez cukru a vegan. Vhodná pro výrobu horkých i studených nápojů. Neobsahuje GMO.
Použití: Do šálku dejte dvě vrchovaté lžičky kakaového prášku. Prášek rozmíchejte s trochou (teplého) rostlinného mléka a doplňte šálek studeným či horkým rostlinným mlékem.
Složení: sladidlo: xylitol; 29,5% kakaový prášek (silně odtučněný), emulgátor: slunečnicový lecitin.
Informace pro alergiky: Může obsahovat stopy sójy.
Země původu: Francie. Baleno v Německu.Průměrné nutriční hodnoty na 100 g:
Energie
1126 kJ / 271 kcal
Tuky
4,7 g
- z toho nasycené
2,2 g
Sacharidy
73 g
- z toho cukry
<0,5 g
- z toho polyoly
69 g
Bílkoviny
6,5 g
Sůl
0,02 g
-
Přejít na stránku produktu →
Vynikající čokoláda na vaření bez cukru a bez lepku.
Složení: Sladidlo (maltitol), kakaová hmota (min 52%), kakaové máslo, inulin, polotučný kakaový prášek, emulgátor (sójový lecitin) a aroma (vanilka).
Maltitol dosahuje cca 75-90% sladivosti bílého cukru, ale obsahuje o polovinu méně kalorií. Vyrábí se hydrogenací maltózy, což je cukr získaný ze škrobů. Část maltitolu se nevstřebává do krve, ale je zpracována fermentací až v tlustém střevě. Maltitol stimuluje růst probiotických bakterií v tenkém střevě.
Čokoláda může obsahovat stopy ořechu a mléka.
Nutriční hodnoty ve 100 g: Energie: 2009 kJ Celkem tuky: 34 g z toho nasycené: 21 g Sacharidy: 48 g z toho cukry: <0,5 g polyalkoholy: 45 g Proteiny: 6 g Vláknina: 10 g Sůl: 0,07 g -
Přejít na stránku produktu →
Vynikající tmavá Čokoláda s lískovými ořechy bez cukru a bez lepku.
Složení: Kakaová hmota (min 54%), sladidla: erythritol (přírodní cukr), Steviol-glykosid z rostliny stevia (0,025%), kakaové máslo, lískové ořechy (10%), inulin, odtučněný kakaový prášek, emulgátor (sójový lecitin), aroma (vanilin).
Erythritol má nízký glykemický index i nízký obsah kalorií. V přírodě se přirozeně vyskytuje v mnoha druzích ovoce.
Nutriční hodnoty ve 100 g: Energie: 1791 kJ Celkem tuky: 39 g z toho nasycené: 20,5 g Sacharidy: 31 g z toho cukry: 1 g polyalkoholy: 26,5 g Proteiny: 6 g Vláknina: 17 g Sůl: 0,06 g -
Přejít na stránku produktu →
Jemná tmavá čokoláda se sníženým obsahem cukru se sladidlem a mátovým olejem. Kakao: minimálně 75%.
Tmavá čokoláda je nejvyšší disciplínou čokolády. Naše nová tvorba s příchutí máty peprné je oslazena pouze xylitolem šetrným k zubům **. Vyznačuje se intenzivní kakaovou vůní, jemnou strukturou a jemnou chutí máty peprné - dokonalý čokoládový požitek bez přidaného cukru. U této čokolády - stejně jako u všech čokolád Xucker - používáme k zabalení tyčinky místo hliníkové kompostovatelnou fólii.
Složení: kakaová hmota , sladidlo: 23 % xylitol; Kakaové máslo , emulgátor: lecitiny (slunečnice); Mátový olej, aroma: přírodní bourbon vanilka.
-
Čokoláda KÁVOVÁ bez cukru 75 g
Vyprodáno
Přejít na stránku produktu →Vynikající tmavá čokoláda s příchutí kávy bez cukru a bez lepku.
Složení: sladidlo (maltitol), kakaová hmota (min 50%), kakaové máslo, inulin, káva (3%), odtučněný kakaový prášek, emulgátor (sójový lecitin) a aroma (vanilka).
Maltitol dosahuje cca 75-90% sladivosti bílého cukru, ale obsahuje o polovinu méně kalorií. Vyrábí se hydrogenací maltózy, což je cukr získaný ze škrobů. Část maltitolu se nevstřebává do krve, ale je zpracována fermentací až v tlustém střevě. Maltitol stimuluje růst probiotických bakterií v tenkém střevě.
Čokoláda může obsahovat stopy ořechů.
Nutriční hodnoty ve 100 g: Energie: 1840 kJ Celkem tuky: 32 g z toho nasycené: 21 g Sacharidy: 46 g z toho cukry: <0,5 g polyalkoholy: 44 g Proteiny: 6 g Vláknina: 10 g Sůl: 0,075 g